Protecció de dades

Informació addicional sobre Protecció de Dades Personals

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?
Identitat: Metalic, SA – CIF: A25003344
Direcció postal: P. I. El Segre, Carrer Industria – Parcel·la 408, – 25191 Lleida
Telèfon: 973201800
Correu electrònic.:

Amb quina finalitat tractarem les seves dades personals?
“A Metalic, SA, tractarem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar les comandes realitzades i els serveis sol·licitats, així com el conjunto de les relacions comercials amb els nostres clients. Igualment s’utilitzarà la informació per facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès”

Per quant temps conservarem les seves dades?
“Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil, no es sol·liciti la seva supressió pel interessat o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals”.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?
“La base legal pel tractament de les seves dades és l’execució de la contractació dels productes i serveis sol·licitats, així com totes las tasques administratives i financeres associades. L’ informació en possessió de Metalic, SA és necessària i obligatòria per l’execució d’aquestes comandes contractades.
L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li va sol·licitar en el seu moment, sense que la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució de les comandes de productes o serveis.”

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
“Les dades només es comunicaran a l’empresa encarregada del tractament de les dades de clients per finalitats econòmiques, comptables i fiscals o a tercers amb els que existeixi una obligació legal.”