Metalic

Veure vídeo complet

 

METALIC, amb més de 60 anys d’experiència en l’àmbit de la transformació metàl·lica, continua amb la mateixa voluntat inicial de cercar un punt d’equilibri òptim entre l’experiència i última tecnologia i innovació.

A Metalic disposem de les eines més modernes, tant a nivell productiu com informàtic, al servei d’un equip humà dinàmic, altament qualificat i amb el Know-How adquirit durant tots aquests anys.

Una de les principals característiques de l’empresa és la importància que donem al tracte humà i a la flexibilitat de la producció, disposant d’un estoc permanent de tots els gruixos i qualitats de xapa, acer inoxidable i alumini per tal de poder oferir una resposta immediata i un servei més àgil a les demandes dels nostres clients.

Tot això ens ha portat a ser considerats per moltes empreses com un departament més de la seva pròpia empresa, tant en producció com en desenvolupament de projectes i prototips.

La principal activitat és la transformació del metall, amb la clara mentalitat de no només oferir productes sinó solucions integrals d’acord amb les necessitats dels nostres clients. Disposem de totes les tecnologies de tall, plegat i soldadura a fi de poder oferir la que més s’adapti a la necessitat concreta, des d’una simple peça al projecte més complex.